Imagine de top

Imaginile noastre ajută la dezvoltarea rapidă a afacerii dumneavoastră prin calitate, ingeniozitate şi concept.

Soluţii novatoare

Furnizăm soluţii multiple de imagine potrivite, fie că acestea sunt fotografice, video, filme de prezentare, tururi virtuale, etc.

Relaţia cu clienţii

Cultivăm o relaţie corectă cu clienţii noştri, bazată pe încredere. Întotdeauna opiniile acestora contează pentru noi.

De ce imagine profesională ?

Imaginea produselor dumneavoastră reprezintă partea vizibilă, de interfaţă cu clienţii sau potenţialii dvs. clienţi. Produsul este de cele mai multe ori judecat după imagine, aceasta făcând ca interacţiunea dintre client şi produs să se întâmple. Puteţi avea produse extraordinare din punct de vedere calitativ dar care să piarda teren în favoarea unor produse mai bine ilustrate din punct de vedere grafic de către concurenţă. Din acest motiv este foarte important să investiţi în:

  • Fotografii de produs la standardele de astăzi ale domeniului.
  • Tururi virtuale care să pună în evidenţă locaţiile dumneavoastră.
  • Filme de prezentare potrivite pentru afacerea dumneavoastră.
  • Fotografie corporate sub toate aspectele necesare.
  • Servicii de imagine de volum mare pentru magazine virtuale.
  • Grafică şi print pentru promovarea afacerii.
  • Soluţii novatoare de prezentare prin imagine 3D, cinemagraph sau animaţie.
0
Fotografii editate/an
0
Clipuri video/an
0
Imagini de stock vândute
0
Ore de editare în 2015

Serviciile noastre

Cu ce ne ocupăm ?
null

Imagine food

null

Evenimente corporate

null

Produs diverse

null

Concept stock corporate

null

Fotografie industriala

null

Tur virtual

null

Portret corporate

null

Videoclip de prezentare

Furnizăm soluţii de imagine business ce vor aduce un plus de valoare afacerii dvs.

Imagine food

Gastronomie îm imagini

Strălucire şi culoare

Prima dragoste nu se uită niciodată şi, din acest motiv, o mare parte din portofoliul nostru este reprezentată de imaginea gastronomică. Promovăm detaliul pentru a ilustra produsele gastronomice atât în imagini statice cât şi în clipuri video sau alte forme de exprimare grafică. Imaginile noastre ies în evidenţă şi, odată cu ele, punctele forte ale produselor dvs.

Un produs gastronomic de excepţie are nevoie deopotrivă de o imagine pe măsură. Aproape întotdeauna vizualul precede toate celelalte forme de percepţie şi din acest motiv are o contribuţie decisivă în generarea predispoziţiei de a merge mai departe în evaluarea produsului şi aprecierea lui din punct de vedere stric culinar.

În alte cuvinte spus, cu cât imaginea unui produs este mai bună cu atât receptivitatea clienţilor dumneavoastră creşte. Din acest motiv, acordăm toată atenţia creării imaginii produselor dumneavoastră.

 

Imagine de produs

Produse diverse

Atenţie la detalii

Ştim că este un clişeu afirmaţia potrivit căreia detaliile fac diferenţa iar noi încercăm pe cât posibil să evităm clişeele. Aici însă credem că este întru totul adevărat faptul că atenţia la detalii face într-adevăr ca o imagine să se ridice deasupra altora. Tocmai de aceea ne concentrăm asupra acestora fără însa a scăpa din vedere imaginea de ansamblu.

Imagine corporate

Eveniment, portret si concept

Industrial & tehnic

Imagine industrială

Clip de prezentare şi tur virtual

video
Tur

Turul virtual ca modalitate vizuală şi ca instrument de marketing reprezintă un mod extrem de facil de a introduce potenţialii  clienţi în mediul specific afacerii dumneavoastră, cu mult înainte ca aceştia să vă calce pragul. Este un instrument util pentru cei ce activează în domenii precum industria hoteliera, servicii de învaţământ, medicale sau, de ce nu, chiar producţie.

Microgreens-cover1

Clipurile de prezentare reprezintă un segment important din ceea ce facem. Imaginile specifice filmate de către noi după un script bine conturat în prealabil, în urma discuţiilor cu fiecare client, duc la rezultate spectaculoase astfel încât produsul final să reprezinte o modalitate eficientă de promovare.
 

Ioana

Abonaţi-vă la newsletterul nostru !