IMAGINE CULINARĂ

Food photography and videography
Fotografie food potrivită atât pentru tipărirea meniurilor cât şi pentru mediul online, webpage, articole sau pagina de facebook.

PREŢURI

Sedinţă foto 2 ore – 150 EUR

Sedinţă foto 4 ore – 250 EUR

Sedinţă foto 8 ore – 450 EUR

Şedinţele foto de portofoliu sunt adresate maeştrilor bucătari, patiseri etc.,  care vor să îşi etaleze preparatele spectaculoase în portofoliul de creaţie.

PREŢURI

30 EUR/produs( până la 3 cadre )

Pentru o sedinta foto este necesar un minim de 3 produse

Acestea sunt şedinţe foto specializate la standarde foarte ridicate făcute pentru publicaţii respectiv, reviste, cataloage etc.

PREŢURI

50 EUR/produs( până la 3 cadre )

Imaginea rotaţională reprezintă o etapă intermediară folosită în prezentarea de produs. Poate fi înglobată în prezentări video mai ample.

PREŢURI

Video rotaţional 360 în plan – 10 EUR

Fotografia 3D cu aplicare în prezntarea de produs aduce un element de spectaculozitate în afişarea profunzimii şi adâncimii imaginilor în fotografia culinară.

PREŢURI

30 EUR/produs

Pentru o şedinţă foto este necesar un minim de 3 produse

Cinemagraf sau fotografia în mişcare reprezintă un element realmente spectaculos, cu potenţial de marketing crescut. Are un impact deosebit prin raritate.

PREŢURI

40 EUR/produs

Video reţetele sunt deja un instrument de marketing destul de eficient şi des întâlnit pe piaţă. Pot avea o formă scurtă de max 1 min sau detaliate până la 3-5 minute.

PREŢURI

Reţetă scurtă 100 EUR/reţetă

Reţetă detaliată + voce – 200 EUR

Costurile hand model nu sunt incluse.

Avem experienţă în tot ceea ce înseamnă producţia unei emisiuni TV. Din acest motiv puteţi colabora cu noi având toată încrederea că rezultatele vor fi spectaculoase.

PREŢURI

Emisiune culinară  – 500 EUR/emisiune 60 min

Script, filmare, montaj, pachet grafic incluse

 

Faceti o programare acum !